Nummenpojat

Syksyn partiotapahtumat

 

Tapahtuma Ajankohta Järjestäjä Ikäkausi Ilmoittautuminen
Partiolaisten joululaulut 9.12 Pääkaupunkiseudun Partiolaiset Kaikki -
TaSaVa-retki  11-13.12 Nummenpojat Tarpojat, samoajat, vaeltajat Ei vielä saatavilla

 

Kännykkä nurkkaan ja mukaan Nummareiden lautapeli-iltaan!

 

Haluaako sudenpentu perehtyä lautapelien ihmeelliseen maailmaan? Eikö samoajavartio keksi tekemistä kolokertaan? Haluatko viettää laatuaikaa johtajakaveriesi ja muiden lippukunnan eri-ikäisten jäsenien kanssa?

Nummenpojat alkaa järjestää säännöllisen epäsäännöllisesti Viertolan kololla (Pappilankatu 26)  lautapeli-iltoja, joihin on vapaa pääsy. Tule tutustumaan uusiin peleihin tai ihan vain kahvittelemaan kavereitten kanssa! Tarjolla kahvia, mehua ja joskus kenties myös jotakin muuta, millä pistää suu makeaksi. Mukaan ovat tervetulleita kaikki vauvoista vaareihin ja ei-vielä-partiolaisista ei-enää-partiolaisiin ja jäsenten vanhempiin. Ei haittaa vaikket vielä osaisi pelin sääntöjä; mukavassa porukassa opit ne varmasti! Ehdotuksia ja toiveita otetaan ehdottomasti vastaan! Peli-iltojen päivämääriä sekä pelattavia pelejä löydät tältä sivulta. Huom. sivulla lukeva peli ei ole ainoa. Johtajat varaavat iltaan pelejä, lisäksi voit tuoda mukaan oman pelisi, jota haluat pelata - onnistuu varmasti!

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoa oman ryhmäsi johtajalta tai iltojen järjestäjiltä.

Peli- ja muut ehdotukset sekä kysymykset liittyen peli-iltoihin Otso Kurkelalle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. tai Janne Kettuselle This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

 

Tiedossa olevat peli-illat:

Ke 19.2 klo. 16:00-18:00 peli: Korona

Su 23.2 klo. 16:00-18:00 peli: Monopoli

Hei, me päästiin lehteen!

Nummenpoikien touhut on huomattu myös paikallismedioissa. Lue meistä kirjoitettuja lehtijuttuja klikkaamalla alla olevia linkkejä.

 


Vuoden Nummenpoika

Vuoden Nummenpoika-palkinto on Hyvinkään Nummenpoikien korkein kunnianosoitus. Palkinto jaetaan toimintakauden (syksy-kevät) aikana parhaiten Nummenpoika -henkeä toteuttaneelle henkilölle.

Palkinto koostuu kahdesta osasta; Vuoden Nummenpoika -pystistä ja Vuoden Nummenpoika -osmonsolmusta. Lippukunnan kololla säilytettävään pystiin lisätään saajan nimi ja vuosiluku. Vuoden Nummenpojalle annetaan lippukunnan värejä mukaileva osmonsolmu, jota ainoastaan Vuoden Nummenpojat ovat oikeutettuja kantamaan huivissaan aina palkinnon saamisen jälkeen. Vuoden Nummenpoika-osmonsolmun kanssa ei huivissa kanneta muita huiviholkkeja, kuin nahkaista partiojohtajan osmonsolmua. Silloin kun huivissa ovat sekä Vuoden Nummenpoika -että nahkainen partiojohtajan osmonsolmu, on Vuoden Nummenpoika-osmonsolmu aina ylimmäisenä. Palkinnon myöntää aina edellinen palkinnon saaja. Palkinnon myöntäjän ollessa alle 18-vuotias, määrää lippukunnanjohtaja hänelle yli 18-vuotiaan apulaisen ja he yhdessä myöntävät palkinnon.

Vuoden Nummenpojat järjestyksessä ovat:

2010 Juha "Dalle" Dahlman

2011 Kalle Tomi

2012 Risto "Rike" Kiiskinen

2013 Oskari Tolvanen

2014 Terttu Juntti

2015 Aki Tolvanen

2016 Aarno "Arska" Glad

2017 Onni Pusa

2018 Tuula Ahola

2019 Mikko Ormo

 

Hyvinkään Nummenpojat ry

vilke_rannallaLippukuntamme perustettiin vuonna 1924, joten olemme kaupungin vanhin lippukunta. Ikä ei kuitenkaan paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan. Tervetuloa tutustumaan Nummareihin!

Taustayhteisömme on Hyvinkään seurakunta. Partiokolomme sijaitsee Viertolan entisessä nuorisotalossa Pappilankadulla. Useampana päivänä meillä kokoontuu kaksi ryhmää yhtä aikaa, joten käytössämme on myös kokoontumistila Vehkojan seurakuntakeskuksessa.

Seurakunnan lisäksi tärkeä tukija toiminnassamme on Hyvinkään kaupunki. Teemme yhteistyötä myös Hyvinkään muiden partiolippukuntien eli Hyvinkään Metsätyttöjen, Miilupartion ja Martin Partion kanssa.

Lue lehtijuttuja meistä ja hyvinkääläisestä partiotoiminnasta