HYVINKÄÄN NUMMENPOJAT

Vuonna 1924 perustettu Hyvinkään Nummenpojat on kaupungin vanhin lippukunta. Meitä ei kuitenkaan ikä paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan! Toiminnassamme on mukana yli 160 jäsentä ja ohjelmaa on kaikille ikäkausille. Tervetuloa tutustumaan Nummareihin! Lisää... ➔

PARTIOHARRASTUS

Partio on yhdessä tekemistä asenteilla "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" ja "kaveria ei jätetä". Partiossa pelataan, leikitään, retkeillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Partion voi aloittaa myös aikuisena! Lisää... ➔

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nummareissa käynnistyy uusi sudenpentulauma joka syksy. Lisäksi muista toimintaryhmistä vapautuu silloin tällöin paikkoja eri-ikäisille uusille pojille. Helpoimmin pääset mukaan toimintaan ilmoittautumalla jonoon seuraavasta linkistä: Ilmoittautuminen ➔

TULEVAT TAPAHTUMAT

  • 19-20.9 Uudenmaan ensiapukoulutus
  • 26.9 Tarpojien taitopäivä
  • 30.10-1.11 lippukunnan syysretki
  • 11-13.12 TaSaVa-retki

Tarkempaa tietoa tapahtumista täältä

Tule mukaan perhepartioon

Partiota koko perheelle? Hyvinkään Metsätytöt ja Hyvinkään Nummenpojat starttaavat syksyllä 2020 uuden perhepartioryhmän!

Perhepartio on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perhepartio on erinomainen tapa tutustua luontoon ja partiotoimintaan.  Toivomme että jokainen perheestä pääsee paikalle, mutta minimissään jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Tällöin lapsella on oma läheinen, joka on vastuussa lapsesta.

Ryhmä kokoontuu ensimmäistä kertaa 20.9. kello 9-11.30 Viertolassa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Sanni Nurmeen sanni.nurmi@uusimaa.partio.fi

Kuva: Eeva Helle

Johtokolmikon esittely

Santeri innostui partiosta Aku Ankan perusteella. Sanna liittyi Nummareihin poikansa perässä. Osmo on ollut monenlaisissa pesteissä ennen lippukunnanjohtajan salkun ottamista.
Lue Nummenpoikien ohjelmajohtajan, pestijohtajan ja lippukunnanjohtajan esittelyt! Lisää... ➔

Nummarikuvia

Onko sinulla kuvia Nummenpoikien toiminnasta vuosien varrelta? Keräämme uuteen kuvapankkiimme edustavia kuvia toiminnastamme. Jos tahdot jakaa kuvasi meille, ota yhteyttä sähköpostilla onni.pusa@nummenpojat.com tai instagram-tilille @nummenpojat ja auta meitä keräämään tärkeitä partiomuistoja!

Lippukunnan syysretki

Hyvinkään Nummenpoikien syysretki järjestetään 30.10.–1.11.2020 Laitikkalan leirikeskuksessa (Koulumäentie 13, 36660 Laitikkala). Lisätietoa retkestä on tulossa syksymmällä.

Laitikkalan leirikeskus on Hämeen partiopiirin omistama koulurakennus Pälkäneellä valtatie 12:n varrella. Koulurakennus on remontoitu moderniksi kurssi- ja leirikeskukseksi.

Piirileiri Valkama järjestetään kesällä 2021

Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Valkama on siirretty kesälle 2021 vallitsevan koronatilanteen vuoksi, ja perustuen Valtioneuvoston linjauksiin. Leirille päästään sen sijaan kesällä 2021 Hangon Syndalenissa, kuten aiemmin suunniteltiinkin, ja leiristä on tulossa entistäkin hienompi! Nyt Valkama hakee uusia leirinjohtajia ja jäseniä johtoryhmään niiden jäsenten tilalle, jotka eivät pystyneet jatkamaan pesteissään.
Leirillä on uudet johtajat joihin pääset tutustumaan täällä, ja joitakin pestejä tulee avautumaan myös projektin edetessä, joten kiinnostuneet olkoot silmät tarkkana.
Leirin siirtyminen on monille harmillista, mutta se varmistaa leiriläisten ja heidän läheistensä turvallisuuden. Odottakaamme siis innolla ensi vuoden Valkamaa!

 

 

Seikkailijat ovat 10–12-vuotiaita partiolaisia. Seikkailijoiden ryhmä on 10–15 hengen joukkue, joka jakaantuu kahteen tai kolmeen vartioon. Seikkailijajoukkuetta johtaa kaksi tehtävään koulutettua aikuista, sampoa. Syksyllä 2014 Nummenpojissa toimii kolme seikkailijajoukkuetta.

 

Ohjelma

Seikkailijat suorittavat seikkailijaohjelmaa, jossa tehdään eri ilmansuuntia. Yhden pääilmansuunnan tekeminen vie noin puoli vuotta. Kuhunkin pääilmansuuntaan sisältyy:

  • seikkailija_aloitusmerkkitoistakymmentä aktiviteettia eli tekemistä
  • kaksi retkeä
  • osallistuminen seikkailijakisoihin tai muuhun kisatapahtumaan
  • vähintään yksi taitomerkki

Valinnaisena kolmantena vuonna ohjelma koostuu väli-ilmansuunnista, jotka ovat talvileiri, palvelu, vaellus ja isojen kisat.

seikkailija_paatosmerkkiSeikkailija saa merkin tervetuloa-vaiheesta sekä jokaisesta pää- ja väli-ilmansuunnasta. Seikkailijaikäkauden päätösmerkki on metallinen kompassiruusu.

Seikkailijalla onkin kova työ päivittää merkkejä partiopaitaan ja kotona neulaa ja lankaa käytellään ahkerasti. Ohjeistuksen merkkien käyttämiseen partioasussa löydät täältä.