HYVINKÄÄN NUMMENPOJAT

Vuonna 1924 perustettu Hyvinkään Nummenpojat on kaupungin vanhin lippukunta. Meitä ei kuitenkaan ikä paina, vaan vauhtimme kasvaa koko ajan! Toiminnassamme on mukana yli 160 jäsentä ja ohjelmaa on kaikille ikäkausille. Tervetuloa tutustumaan Nummareihin! Lisää... ➔

PARTIOHARRASTUS

Partio on yhdessä tekemistä asenteilla "yksi kaikkien ja kaikki yhden puolesta" ja "kaveria ei jätetä". Partiossa pelataan, leikitään, retkeillään, opitaan, saadaan uusia kavereita ja koetaan ikimuistoisia elämyksiä. Partion voi aloittaa myös aikuisena! Lisää... ➔

 

ILMOITTAUDU MUKAAN

Nummareissa käynnistyy uusi sudenpentulauma joka syksy. Lisäksi muista toimintaryhmistä vapautuu silloin tällöin paikkoja eri-ikäisille uusille pojille. Helpoimmin pääset mukaan toimintaan ilmoittautumalla jonoon seuraavasta linkistä: Ilmoittautuminen ➔

TULEVAT TAPAHTUMAT

  • 19-20.9 Uudenmaan ensiapukoulutus
  • 26.9 Tarpojien taitopäivä
  • 30.10-1.11 lippukunnan syysretki
  • 11-13.12 TaSaVa-retki

Tarkempaa tietoa tapahtumista täältä

Tule mukaan perhepartioon

Partiota koko perheelle? Hyvinkään Metsätytöt ja Hyvinkään Nummenpojat starttaavat syksyllä 2020 uuden perhepartioryhmän!

Perhepartio on suunnattu alle kouluikäisille lapsille ja heidän perheilleen. Perhepartio on erinomainen tapa tutustua luontoon ja partiotoimintaan.  Toivomme että jokainen perheestä pääsee paikalle, mutta minimissään jokaisella alle kouluikäisellä pitää olla toiminnassa mukana yksi aikuinen omasta lähipiiristä. Tällöin lapsella on oma läheinen, joka on vastuussa lapsesta.

Ryhmä kokoontuu ensimmäistä kertaa 20.9. kello 9-11.30 Viertolassa. Jos kiinnostuit, ota yhteyttä Sanni Nurmeen sanni.nurmi@uusimaa.partio.fi

Kuva: Eeva Helle

Johtokolmikon esittely

Santeri innostui partiosta Aku Ankan perusteella. Sanna liittyi Nummareihin poikansa perässä. Osmo on ollut monenlaisissa pesteissä ennen lippukunnanjohtajan salkun ottamista.
Lue Nummenpoikien ohjelmajohtajan, pestijohtajan ja lippukunnanjohtajan esittelyt! Lisää... ➔

Nummarikuvia

Onko sinulla kuvia Nummenpoikien toiminnasta vuosien varrelta? Keräämme uuteen kuvapankkiimme edustavia kuvia toiminnastamme. Jos tahdot jakaa kuvasi meille, ota yhteyttä sähköpostilla onni.pusa@nummenpojat.com tai instagram-tilille @nummenpojat ja auta meitä keräämään tärkeitä partiomuistoja!

Lippukunnan syysretki

Hyvinkään Nummenpoikien syysretki järjestetään 30.10.–1.11.2020 Laitikkalan leirikeskuksessa (Koulumäentie 13, 36660 Laitikkala). Lisätietoa retkestä on tulossa syksymmällä.

Laitikkalan leirikeskus on Hämeen partiopiirin omistama koulurakennus Pälkäneellä valtatie 12:n varrella. Koulurakennus on remontoitu moderniksi kurssi- ja leirikeskukseksi.

Piirileiri Valkama järjestetään kesällä 2021

Uudenmaan partiopiirin yhdeksäs piirileiri Valkama on siirretty kesälle 2021 vallitsevan koronatilanteen vuoksi, ja perustuen Valtioneuvoston linjauksiin. Leirille päästään sen sijaan kesällä 2021 Hangon Syndalenissa, kuten aiemmin suunniteltiinkin, ja leiristä on tulossa entistäkin hienompi! Nyt Valkama hakee uusia leirinjohtajia ja jäseniä johtoryhmään niiden jäsenten tilalle, jotka eivät pystyneet jatkamaan pesteissään.
Leirillä on uudet johtajat joihin pääset tutustumaan täällä, ja joitakin pestejä tulee avautumaan myös projektin edetessä, joten kiinnostuneet olkoot silmät tarkkana.
Leirin siirtyminen on monille harmillista, mutta se varmistaa leiriläisten ja heidän läheistensä turvallisuuden. Odottakaamme siis innolla ensi vuoden Valkamaa!

 

 

Ilmoittautuminen Orbikselle

Heippa nummenpojat ja nummenpoikien kotiväki!

Kesäleiri lähestyy hurjaa vauhtia ja Orbiksen ilmoittautumista on jäljellä enää viikko! 

Orbis on yhteisleirimme Hyvinkään Metsätyttöjen kanssa ja se järjestetään 22.–27.7.2019 Kurussa Vaakaniemen leirialueella.

Ilmoittautuminen tapahtuu Kuksan kautta, suora linkki ilmoittautumislomakkeelle on http://kuksaan.fi/25812. Ilmoittautumisaikaa on 30.4. asti, minkä jälkeen alkaa jälki-ilmoittautuminen korotetuin hinnoin. Huhtikuun viimeinen päivä on myös monen muun partiotapahtuman viimeinen ilmoittautumispäivä. Mahdollisten Kuksan teknisten häiriöiden välttämiseksi ilmoittautuminen kannattaa hoitaa jo ennen viimeistä mahdollista päivää. 

Leirimaksuun on mahdollista hakea avustusta Hyvinkään Nummenpojilta. Vapaamuotoisen avustushakemuksen voi lähettää sähköpostilla osoitteeseen This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Leirillä on luvassa monipuolista ja hauskaa ohjelmaa! Tänä vuonna teemana on matka maailman ympäri! Luvassa on muun muassa kolme eri ohjelmalaaksoa, joista jokainen on teemoitettu yhden maanosan mukaan, uimista, saunomista, iltanuotioita, palju ja kenties myös hieman jännitystä lippukuntiemme vanhemmille partiolaisille. Leirimaksu sisältää majoituksen, ruokailut, matkat, ohjelman ja tietenkin upean yhteisleirin tunnelman! 

Tarkemmat ikäkausikohtaiset leiriajat ovat:

  • sudenpennut ja seikkailijat 22.7.–25.7. (110 €)
  • tarpojat 22.7.–27.7. (140 €)
  • samoajat, vaeltajat sekä aikuiset 21.7.–27.7., sisältää rakennusleirin (140 €)

Leirillä on käytössä perhealennus (20 €). 

Nappuloiden, eli sudenpentuja nuorempien leiriläisten leirin hinta on 50 €. 

Uusimmat Orbikseen liittyvät ilmoitusasiat saat nopeimmin tietää leirin Instagramin kautta. Löydät sen kätevästi nimellä orbis19. Leirin aikana Instagramiin tullaan päivittämään tunnelmia leiriltä useamman kerran päivässä.

Kaikissa kysymyksissä leiriin liittyen voitte olla yhteydessä minuun (050 565 0013, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) tai apulaisleirinjohtaja Jutta Pekkariseen  (044 055 6939, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). Kuksaan liittyvissä kysymyksissä voitte olla suoraan yhteydessä Juha Viskariin (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.). 

Keväisin terveisin

Eetu Piilola

leirinjohtaja