Moni Nummareista on vastikään valittu eri piirien uusiin vastuutehtäviin. Tässä heidän esittelynsä!

 

Eetu Piilola - Uudenmaan piirin piirihallitus “Työnjako päätetään vasta ensimmäisessä kokouksessa, mutta tähtäimessä on Viestintä- ja markkinointiministerin pesti. Tarkoituksena on kehittää Uudenmaan Partiopiirin viestintää entistä paremmaksi ja timanttisemmaksi. Ennen piirihallitusta olen toiminut Suomen Partiolaisten yhteiskuntasuhdevaliokunnassa Y-traineekoulutuksen johtajana sekä Nummareiden pestijohtajana ja lippukunnanjohtajan apulaisena vuosina 2018-2020. Olen edelleen lippukunnan hallituksen jäsen, mutta en kuulu enää johtokolmikkoon. Lisäksi olen johtanut vuoden 2019 Orbis- nimisen kesäleirin, joka järjestettiin Hyvinkään Metsätyttöjen kanssa. Olen myös toiminut alueellisen ryhmänohjaajakoulutuksen staabissa.”

 

Tiina Witikkala - Uudenmaan piirin varapuheenjohtaja Johdan Oskarin kanssa piirihallituksessa koko kokonaisuutta toiminnan ja talouden suunnitelusta toteutukseen ja raportointiin. Minulla ja Oskarilla on työnjako eri hallintoalojen välillä ja minulle kuuluvat yhteiskuntasuhteet sekä alue- ja lippukuntatuki. Pestiin kuuluu myös tiivis yhteistyö Suomen Partiolaisten ja muiden piirinjohtajien kanssa. PiHassa johdan Oskarin kanssa kokonaisuutta toiminnan ja talouden suunnittelusta toteutukseen ja raportointiin. Meillä on Oskarin kanssa työnjako eri hallinnonalojenvälillä, Minulle kuuluvat yhteiskuntasuhteet, sekä alue- ja lippukuntatuki. Iso osa pestiä on yhteistyö SP:n ja muiden piirinjohtajien kanssa. Aikaisemmin olen toiminut piirihallituksessa taloudesta ja yhteiskuntasuhteista vastaavana ministerinä, josta saankin hyvän pohjan nykyiseen pestiini. Myös partiojohtajajatkokoulutus (Ko-Gi) antaa valmiudet hoitaa tätä pestiä. Minulle on aikuisena erityisen tärkeää sitouttaa uusia aikuisia partioon, koska he mahdollistavat monet nuorten tapahtumat. Lisäksi kouluttautminen on tärkeää ja olenkin aina iloinen kuullessani, että yksi tai useampi Nummari on suorittanut pj-koulutuksen.

 

Oskari Tolvanen - Uudenmaan piirin puheenjohtaja ja partioneuvos Piirinjohtajana hommiini kuuluu johtaa Uudenmn partiopiirin toimintaa varapuheenjohtajan eli Tiinan kanssa. Keskeisin osa pestiä on johtaa piirihallituksen työskentelyä. Lisäksi pestiin kuuluu tottakai aktiivinen yhteistyö piiritoimiston sekä Suomen Partiolaisten kanssa. Ja koska piiri on olemassa lippukuntia varten, kaikessa tekemisessä tulee pohtia, mikä tukee lippukuntien toimintaa mahdollisimman hyvin. Siksi koen, että on tärkeää tavata lippukuntia, jotta kommunikaatio toimii puolin ja toisin. Yksi antoisimmista jutuista piirihallituksessa ovat olleet lippukuntavierailut. Aikaisemmin olen toiminut piirihallituksessa varajäsenenä sekä piirin varajohtajana ja partioneuvoksena. Hyvinkään Nummenpojissa olen johtanut Norpat-ryhmää sudenpennuista tarpojiksi ja on upeaa nähdä, miten he ottavat samoajina vastuuta ryhmänjohtajina - aikuisten tuella tottakai. Piirihallituspesti on antanut minulle kokemusta ja osaamista järjestön johtamisesta ja partion päätöksenteosta piirin ja keskusjärejstön tasolla. Lippukuntapestit ovat kuitenkin se tärkein ja ensimmäinen paikka harjoitella vastuunottoa ja johtamista. Piirihän on lippukuntia varten, ja lippukuntakokemus tuo johtamiseeni näkökulmaa siihen, minkälaista tukea lippukunnat saattaisivat kaivata.

 

Onni Pusa - Pääkaupunkiseudun partiolaisten edustaja partioneuvostossa. Onni Pusa valittiin Pääkaupunkiseudun Partiolaisten edustajaksi Suomen Partiolaisten partioneuvostoon. Onni johtaa lippukunnan viestintä- ja markkinointitiimiä, sekä johtaa Riippugang-tarpojaryhmää. Aiemmin Onni on johtanut lippukuntiin siirretyn Kohtaamisen ohjelmaa ja tehnyt useiden piirileirien somea. Onni tunnetaan myös PäPan sometiimistä ja koko Suomen yhteisen iltanuotion Himmeen juontamisesta.

 

Inari Tiainen - Pääkaupunkiseudun partiolaisten piirineuvoston varajäsen Inari Tiainen valittiin Pääkaupunkiseudun partiolaisten piirineuvostoon varajäseneksi. Ykköslippukunnassaan Koudat ry:ssä Inari toimii akelana sekä hallituksen sihteerinä ja luotsina. Nummareissa Inari on osa ViMA-tiimiä. INari on aktiivien myös Hämeen partiopiirissä, jossa toimii somejaoston puheenjohtajana. Aikaisemmin hän on johtanut Onnin kanssa Kohtaamisen ohjelmaa, tehnyt piirileireillä somea ja toiminut aktiivisesti erilaisissa lippukuntapesteissä.

 

Onnea kaikille uusiin pesteihin!