Viikkotoiminta jatkuu taas!

Suurin osa ryhmistä jatkaa kokoontumista samaan aikaan kuin syksylläkin. Osaa ryhmistä täydennetään jonosta uusilla jäsenillä. Tarkempaa tietoa kevään aikataulusta saa ryhmien omilta sivuilta sekä ryhmänjohtajilta.

Mukaan partioon!

Nummenpoikien toimintaryhmistä vapautuu silloin tällöin paikkoja eri-ikäisille uusille pojille. Helpoimmin pääset mukaan ilmoittautumalla jonoon alla olevan linkin kautta.

Klikkaa tästä ilmoittautuaksesi Nummenpoikien jonoon!

Piirileiri Valkama 2020

Kesän kohokohta on jo tiedossa! Uudenmaan partiopiirin 9. piirileiri järjestetään Hangon Syndalenissa 15.–23. heinäkuuta 2020. Lyhyempikestoinen sudenpentujen ja seikkailijoiden kolmen yön leiri järjestetään 15.–18.7. Piirileirillä on partiolaisia koko Uudenmaan alueelta Hangosta Loviisaan asti – lähde siis mukaan kokemaan isomman partioleirin tunnelmaa!

Ilmoittautuminen on jo käynnissä! Nopean ilmoittautujan hinta ja piirin stipendihaku ovat voimassa 12.2.2020 asti. Lue lisää leiristä alla olevista linkeistä:

Lippukunnan kevätretki

Koko lippukunnan yhteinen kevätretki järjestetään 6.–8.3.2020 Tuusulan Metsäpirtillä. Lisätietoa tulossa pian.

Jätkänkynttilät

Kuva: Juha Viskari

Pimeät talvi-illat ovat täällä! Perinteinen jätkänkynttilä on hieno somiste omaan pihaantai lahjaksi. Samalla tuet hyvinkääläistä partiotoimintaa.

Nummareiden tekemät jätkänkynttilät on valmistettu kotimaisesta puusta. Mukana myös sytykepussi. Jätkänkynttilän hinta on 20 €, mikä sisältää kuljetuksen Hyvinkään alueella (maksu toimituksen yhteydessä). Rajoitettu erä!

Tilaukset: soppatykki@nummenpojat.com tai 040 718 8333

Partio on myös aikuisille!

Nummenpoikien uuden tulemisen taustalla ratkaiseva rooli on aikuisena mukaan toimintaan tulleilla viikkotoiminnan vetäjillä. Uuden ikäkausiohjelman mukaisesti nuorimpien partiolaisten, eli sudenpentujen ja seikkailijoiden, vetovastuu on lähtökohtaisesti aikuisilla.

aikuiset_kalliollaVasta pikkuhiljaa iän karttuessa, astuu kuvaan hivenen vanhemman partiokaverin vertaisjohtajuus.

Lippukuntamme sudenpentulaumoja ja seikkailijajoukkueita vetävät aikuiset, joista suurin osa on aikuisiällä toimintaan mukaan tulleita. Partioon haluavia poikia on silti enemmän kuin pystymme mukaan ottamaan. Voisitkohan sinä – nuori, keski-ikäinen tai ikuisesti nuori aikuinen – olla yksi meistä toimintaa pyörittävistä aikuisista?

Aikuisia tarvitaan moneen touhuun

Aikuisen rooli partiossa on olla lapselle ja nuorelle kasvun aikana rinnalla kulkeva tukija. Jotta me Nummenpojissa voisimme jatkossakin taata lapsille ja nuorille mahdollisuuden kokea elämyksiä lähellä luontoa, tarvitsemme joukkoomme lisää mahdollistajia eli meitä aikuisia. Aiempaa kokemusta partiotoiminnasta ei tarvitse olla.

Partiotoimintaan voit tulla mukaan missä iässä hyvänsä. Saat takuulla ystäviksesi paitsi lapsia ja nuoria, myös aikuisia. Kullakin ikäkaudella on ”omat juttunsa” – niin  myös meillä aikuisilla. Toki vastuunkantajan rooli on suuressa osassa, mutta välillä on aikaa keskittyä aikuisten omiin juttuihin. Se antaa omalta osaltaan motivaatiota ja palkintoa toiminnasta lasten hyväksi.

Jos innostuit aiheesta, ota ihmeessä yhteyttä.
Me tuemme, opastamme sekä koulutamme alkuun, ja jokaiselle löytyy sopivia pestejä. Nummareissa viihdyt varmasti!

P.S. Hyödyllistä tietoa partiotoiminnasta löydät Suomen Partiolaisten ja Uudenmaan piirin sivuilta.